Bäcken

På förmiddagarna gör vi olika aktiviteter så som idrott i vår stora, fräscha idrottshall, utflykt, temaarbeten och pyssel m.m. Eftersom vi har pedagoger med dansbakgrund, är också detta något vi satsar på varje vecka då vi är i idrottshallen. Barndans har vi regelbundet för att främja olika utvecklingsområden hos barnen, såsom motorik, språk, matematik, social- och emotionell utveckling.

Precis som på avdelningen med de yngsta barnen, satsar vi på mellanavdelningen också på att lägga en bra och trygg grund för barnens fortsatta lärande. Omsorgen är viktig för yngre barn och den lägger vi stor vikt vid när vi utformar vår verksamhet.

Våra aktiviteter och samlingar är uppdelade på följande vis:

Måndagar – Barndans och idrott/måndagsmöte

Tisdagar – Utflykt/ Bokstavssamling

Onsdagar- Utevistelse på gården/mattesamling

Torsdagar – TEMA/språksamling

Fredagar – Bibelkul och leksakssamling

För frågor kring Bäckens verksamhet och upplägg: kontakta oss på tel: 073 – 982 29 11.